warning: Creating default object from empty value in /home/vdomains/vedella.com/subdominis/tech/drupal/modules/taxonomy.module on line 936.
Encants | tech@vedella

Encants

Arreglar CDs ratllats

Segur que tots us heu trobat algun cop, que teniu algun CD amb contingut 'imprescindible' i malauradament no el podem llegir perque ha patit 'algunes ratlladetes'.
La solució no és netejar-lo amb paper de vàter, com ens proposava temps enrera l'amic Vegeta (tot i que no anaves molt equivocat...), però encara és més esgarrifosa.
Hi ha qui ha aconseguit tornar-los a llegir amb 'gomina'!
Aqui expliquen com fer-ho, i jo recomanaria que un cop aplicat el 'parxe' el poseu a una lectora de CD que no us estimeu gaire i en feu una copia.
Que tingueu sort si ho proveu. ;-)

Identificant memories d'imitació

Darrerament les memòries flash (CF, SD, MS...) han fet una baixada de preu considerable, ara comprar memòries de menys de 1Gb és poc probable donada la diferència de preus.
Es veu que enmig de tot això han proliferat tot un plegat de targetes de memòria d'imitació de marques conegudes, però que com era d'esperar no donen el mateix rendiment que et puguin donar les originals.
En aquest wiki ens donen algunes pistes per identificar aquestes memòries i evitar aixi que ens donin gat per llebre.

Gràcies nois!

Nosaltres també... Mentos i Cola

Tota la xarxa en va plena, i em sembla que algun canal de la caixa tonta ho han ensenyat i tot...
Per Sant Joan, mentre la gent fa revetlla, i alguns tiren petards, nosaltres no podiem sino unir-nos al club dels que han provat de tirar un paquet de Mentos dins una ampolla de Cola.

Aqui teniu el resultat.


mentos

Font de Mentos i Cola

Canal XML