warning: Illegal string offset 'data' in /home/vdomains/vedella.com/subdominis/tech/drupal/includes/tablesort.inc on line 114.
warning: Illegal string offset 'data' in /home/vdomains/vedella.com/subdominis/tech/drupal/includes/tablesort.inc on line 114.
Video des d'un cotxe de R/C | tech@vedella

Video des d'un cotxe de R/C

"Camala video, tenemos camala video" em deia la dependenta del "Tot a 100" que visito habitualment. No és que m'estés amenaçant perque no els hi fotés res de la botiga, es que m'oferia una càmara de video amb emissor i receptor de ràdio inclosos.
No clar, com que acumulo poques merdes a casa, no podia desaprofitar l'ocasió d'acumuar-ne una més... ara només calia trobar-li alguna utilitat.

Feia pocs dies que en 'Mon' s'havia arreglat un cotxe de ràdio control força xulo, i haviem de quedar un matí per anar a provar què tal funcionava.
Després de fer-li donar un parell de tombarelles per sobre un dels escassos metres quadrats de gespa i terra que hi ha pel barri, esquivant és clar els centenars de merdes de gos que hi havia escampades, vam veure que el cotxe tenia prou potència com per portar algun pes a sobre. Tampoc és que la camara pesi gaire, però un motor elèctric en principi no el veiem com per arrossegar cap carrega.

Ens va faltar temps per posar-nos a buscar on dimonis enganxar la càmara. Hi ha una peça que ens va anar perfecte, i sense problemes vam tenir la càmara i la bateria instal.lades al cotxe en poca estona.

El tema de l'emissor ja estava clar i resolt, però encara ens feia falta resoldre el tema del receptor. Com que en el seu moment ja em vaig encarregar de posar un endoll de 220V al meu cotxe, podem endollar el receptor allà, i per recuperar el senyal de video compost que ens dona el receptor vam aconseguir que ens deixessin una capturadora de video USB.

Total, que ja som a l'escenari 'del crim' amb el cotxe (el d'escala real), el portatil, la capturadora de USB, el receptor de video i el cotxe de R/C.

Vam capturar un parell de videos, que fràncament deixen bastant que desitjar. Està clar que la càmara dels xinos no aguanta massa bé les sacsejades, però com a mínim vam disfrutar muntant la paradeta.

Ens queda pendent per el proper invent amb càmara millorar-la per dins, o sigui que vaig a buscar el tornavis...

AdjuntMida
cotxe.mov31.87 MB