卵かけご飯 (Tamago kake gohan)

Més que una recepta sembla una presa de pel... ja veureu que possiblement és el plat més senzill de preparar que coneixeu. És un plat 'habitual' per esmorzar o per la mainada, com aqui el pollastre amb patates, però quan el tasteu ja veureu que no ho supera ni "El gran Sushi".

Video des d'un cotxe de R/C

"Camala video, tenemos camala video" em deia la dependenta del "Tot a 100" que visito habitualment. No és que m'estés amenaçant perque no els hi fotés res de la botiga, es que m'oferia una càmara de video amb emissor i receptor de ràdio inclosos.
No clar, com que acumulo poques merdes a casa, no podia desaprofitar l'ocasió d'acumuar-ne una més... ara només calia trobar-li alguna utilitat.

Obrim secció culinaria

A petició popular, i encara més important perque a mi em dona la gana afegeixo una nova temàtica: La cuina.

No cal dir que amb una inclinació marcadament oriental, miraré de posar algunes receptes que alguns de vosaltres m'heu demanat, per provar-les o per morbo de saber quines 'porqueries' menjo.

En principi penjaré algunes de les coses que m'atreveixo a intentar preparar, quedeu avisats doncs que no té perque ser una recepta 'tradicional' ni original... simplement és com jo la preparo (o intento preparar-la).

Apa doncs. Que aprofiti.