Identificant memories d'imitació

Darrerament les memòries flash (CF, SD, MS...) han fet una baixada de preu considerable, ara comprar memòries de menys de 1Gb és poc probable donada la diferència de preus.
Es veu que enmig de tot això han proliferat tot un plegat de targetes de memòria d'imitació de marques conegudes, però que com era d'esperar no donen el mateix rendiment que et puguin donar les originals.
En aquest wiki ens donen algunes pistes per identificar aquestes memòries i evitar aixi que ens donin gat per llebre.

Gràcies nois!

No perdis el teu gos

"Aixi amb el 'xip' no et poden dir on trobar el gos si mai el perds?"
Uiii... "pues va a ser que no".
Segur que tots heu sentit a parlar dels xips de RFID que obligatoriament han de portar implantats els gossos a les nostres contrades.
Contrariament al que es pensava una amiga, aquests xips que els hi posen en els veterinaris, no serveixen perque tu puguis localitzar el teu gos si el perds, sino perque sapiguen a qui multar si el troben ells.
Potser el problema que preocupava a la nostra amiga el podem resoldre amb un mòbil GSM?

Nosaltres també... Mentos i Cola

Tota la xarxa en va plena, i em sembla que algun canal de la caixa tonta ho han ensenyat i tot...
Per Sant Joan, mentre la gent fa revetlla, i alguns tiren petards, nosaltres no podiem sino unir-nos al club dels que han provat de tirar un paquet de Mentos dins una ampolla de Cola.

Aqui teniu el resultat.


mentos

Font de Mentos i Cola

Bicicletes, GPS, i Google-maps: On hem anat avui?

El 'gran germà' google, com molts de vosaltres ja deveu coneixer, va donar a coneixer un servei de mapes amb imatgeria de satèl.lit accessible per tothom. A més ofereix accés al seu sistema de mapes mitjançant una API que ens permet integrar aquests mapes en la nostra propia plana, i afegir-hi punts d'interés o dibuixar-hi coses.
Aprofitant aquest sistema i amb l'ajuda d'un GPS bluetooth i una PDA, ens farem uns bonics mapes que ens indiquin la ruta que hem seguit un dia en bicicleta.

Exemple de google-maps mostrant el recorregut enregistrat per GPS
Ruta per Bescanó

Trucades 'economiques'

Potser alguns de vosaltres tindreu instal.lada alguna petita centraleta amb Asterisk, ja sigui de manera propia o amb algun dels col.lectius WiFi en els quals sembla que darrerament s'està popularitzant.
Amb l'ajuda d'aquesta configuració podem fer (almenys) trucades de 60 segons de manera gratuïta a diversos paisos.

鮪の叩き (Maguro no tataki)

Aquesta recepta no és apta per els que es miren el sushi amb mala cara quan els hi dius que porta peix cru. Bàsicament es tracta d'un tros de tonyina practicament crua, i suposo que va a gustos, però a mi personalment m'agrada molt.